Hungrig

Det är väl ganska välkänt vid detta lag att vi Labbar är hungriga hundar!
Det spelar ingen roll om jag precis har kastat i mig sista biten mat, om någon rör sig i eller i närheten av köket bara måste jag springa dit! Jag kan ju inte veta på förhand om det erbjuds någon mat, godis eller annat. Hur är det med er andra hundar? Älskar ni mat och godis?

Min storasyster Siri här hemma är inte alls av samma kaliber gällande mat, ibland äter hon upp, vissa gånger lämnar hon. Jag tycker att hon är tokig, hon vill inte tävla om vem som äter upp snabbast heller. När jag svalt min sista tugga springer jag vidare till hennes skål och hon är snäll, flyttar på sig och låter mig äta. Matte och husse blir inte alls glada när jag gör så, men det kan inte hjälpas! Finns det mat MÅSTE jag dit.

Annars är mitt liv lugnt för tillfället, inga större krav ställda på mig. Tror det har med denna julledighet människorna pratar om att göra. Förstår inte innebörden av det riktigt då min matte inte gör annat än att jobba.

Min lillmatte försöker jag lära att gå med mig i kopplet, tjurig som hon är försöker hon bestämma vart vi ska gå och jag vill gå åt andra hållet. Jag brukar ge med mig, hon är väldigt snäll!

bild

Lämna ett svar