Utställning

Idag har vi varit på klubbens officiella utställning för bruksraser. Båda hundarna fick ett Good. Trubbel skötte sig överförväntan, finns inget hon kunde gjort bättre. Tror faktiskt att hon visade sig bättre än Trassel. Trassel har inte riktigt tid att stå still så länge utan hittar gärna på annat. Domaren trodde att Trubbel skulle kunna bli riktigt fin när hon har utvecklats mer 🙂

Trubbels kritik

Trubbels kritik

 

Trassels kritik

Trassels kritik

Trassel är helt urfälld så hade inga större förhoppningar om något bättre kvalitetspris. Trassel är inte välpälsad i vanliga fall och när hon fäller är det inte mycket kvar 😉

Så nöjd med dagen är jag, och faktiskt hemskt glad att ingen blev BIR, även om ett BIM hade varit roligt. Hade inte kunnat stanna till slutet ändå då jag jobbat 3 nätter och har en kvar. Så nu blir det att lägga sig och sova några timmar.

 

 

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar