Debut x 2

På Trubbels 1-årsdag blir det tävlingsdebut för henne. Anmälde henne till nybörjarklass på Forserums Rallylydnadstävling. Kan bli en spännande upplevelse. Alla moment sitter om man kör dom ett och ett, utan sitt stå (men det har vi inte börjat med än). Men det är rätt stor skillnad att köra en hel bana. Spring är också hemskt svårt om man heter Trubbel. Men hon är lätt lärd och det är ju faktiskt flera veckor till 12 Juli. Hur det än gå så har vi iaf fått tävlingsrutin. Har ju ingen aning om hur hon funkar när jag blir lite nervös. Här är iaf en liten film på träningen igår, ser att jag gör en del små förafel men Trubbel skötte sig bra.

Även Trassel kommer att göra debut i Avancerad klass på denna tävling. Tycker att det börjar funka bra med höger, även om positionen är sämre än vänster. Är en del att träna för att det ska bli perfekt, men känner att vi mest vill ta 3 godkända i Avancerat för att sen ge oss på mästarklass. Största anledningen att vi inte startat tidigare har varit att honnören som inte har funkat, hon har bytt position efter en kort stund. Men igår funkade alla i 2 minuter så hoppas att vi har fått till det nu. Har är även en några klipp på Trassel från igår

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar