Läger och tävling

Fredag och lördag förra veckan var det Häggebergslägret på Jönköpings BK. Trassel och jag var med i rallygruppen och tränade två dagar för Therese Arvestrand. Jag lärde mig massor och har nu en riktig bra plan om hur jag ska lägga upp träningen på de sista momenten som vi inte har riktigt flytt på. I söndags var det tävlingsdebut och födelsedag för Trubbel. Innan tävligen hade Trubbel kört en hel bana tre gånger, så målet var att ge henne en så bra upplevelse av tävlande som möjligt och strunta i poängen. Eftersom vi mest tränat hemma tappar hon lätt fokus om något händer runt omkring, vilket det garanterad gör på tävling. Men det gick överförväntan, visst tappade hon fokus och kollade runt men fixade ändå banan kanon. Första enkelslalomen blev strulig och gav -14 poäng men annars funkade det. T.o.m spring gick okej, och det bästa av allt hon var glad och hade kul 🙂 Vi fick 71 poäng och därmed våran första godkända runda. Trassels start gick också bra förutom att jag gjorde fel på hela tre skyltar :/ Men skyler på mina tävlingsnerver. Det bästa men Trassels debut var att honnören funkade, hon låg stilla och tyst 🙂 Men befinner vi oss på Öland med husvagnen. Första veckan har varit kanon 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera