Böda Sand

Fjärde gången Trassel är med på husvagnssemester och Trubbels första. Känns som båda imagehundarna gillar det och trivs med att få vara med familjen hela dagarna. Stranden är toppen och har jättefint hundbad, vilket är en stor anledning att vi hamnade här. Vill kunna ha med hundarna och inte vara förpassade till något litet stenigt hundbad där barnen inte kan bada. Campingen här och Skeas i Falkenberg har perfekta hundbad, lika fina som resten av stranden. Trassel har aldrig älskat att bada utan gör det bara om jag följer med henne och har godis, då är det okej att simma lite, annars håller hon sig till att bada tassarna. Trubbel däremot har blivit en riktig säl och vill helst bada hela tiden. I början var simtekniken lite så där men nu simmar hon lugnt och med fin teknik.

Trassel är lite halvjobbig att gå med på campingområdet då hon tror att det finns vildkaniner överallt där det är husvagnar efter 2 år i Skrea där det kryllar av dom.
Första dagarna fick hundarna semester från träning, men nu försöker vi träna lite varje dag. Testade backande på höger sida med Trassel och helt plötsligt funkade det.

imageimageimageimageimageimage

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar