Trubbels första titel

Förra helgen tog Trubbel sin första titel, RLDN :). Eftersom vi redan hade två godkända resultat och två chanser hade jag stora förhoppningar när vi åkte mot Tranås. Efter banvandringen tog jag ut henne ur bilen för att värma upp och inget funkade. Hon skällde på allt, struntade totalt i mig och hon ville absolut inte gå fot eller sitta. så helt utan kontakt går vi in på banan och hon är inte med mig alls. Efter elfte skylten väljer jag att diska oss genom att ta på henne. Leker lite kort med henne och gör någon skylt till leker sen lite till och gör sista skylten och belönar massor. Med stor frustration testar jag efter en stund att köra lite igen och allt funkar. Hon sätter sig snabbt och har fullt fokus på mig. Inser att allt handlar om min nervositet. Känner mig inte speciellt nervös innan tävling, men uppenbart är jag det eftersom jag har haft problem med både Trassel och Loke tidigare. Vet att det kommer bli bättre ju mer vi tävlat ihop, men ville ju så gärna ha det där sista godkänts så vi slipper kopplet. Funderar på att strunta i den andra starten, men inser när vi får protokollet att det inte gick riktigt så dåligt som jatrubbbbg trodde innan jag diskade oss. Vi hade 33 poängs avdrag och då var 20 för fel utförd övning. Fel övningarna kom för att jag gav upp och tappade koncentrationen
när jag tyckte att det gick så dåligt. Trubbel har på träning blivit så följsam och har så fint fokus på mig hela tiden så jag har nog blivit lite bortskämd. Så bestämmer mig för att testa andra tävlingen också som tur är. Blev 77 poäng 🙂 Fortfarande en hel del ofokus men mycket bättre. Vet att vi egentligen skulle kunna göra 100 rundor, men de kan vi spara till mästarklass 😉

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera