Ett nytt kapitel i livet

Den stora förändringen framöver är att jag kommer att börja studera under veckorna. Detta kommer såklart inte göra underverk för möjligheten att jaga eller spendera tid med min sambo och dotter.

Även hunden kommer säkert att bli lidande till viss del. Men hon kommer när jag kommit i ordning som inneboende att följa med till orten där jag ska studera. Så för hennes del kommer det nog bli en förbättring, veckorna kommer ju utöver tiden i skolan spenderas på träning, att plugga och att träna hunden.

Hon kommer nog vara i sin livs form till älgjakten i höst. Även om jag då bara kommer att kunna vara med lite på helgerna så tror jag att hon kommer att ut mycket av jakten. Älgjakten är väl för övrigt den jakten jag troligen kommer att kunna lägga lite tid på. Jakt i övrigt får stå åt sidan under de kommande 2,5 åren.

Förhoppningsvis kommer jag att komma iväg på nån rävjakt och så ändå, men det kommer nog sist av prioriteringarna. Har lite planer om att börja med lite fällor och ta med dottern på det, får se vad det blir av det.

Märkt: /

Lämna ett svar