De svåra valen

Det är svårt när man hittar det där ställe, stället som känns som det perfekte boendet att kombinera med sina intressen och kanske eget företagande. Men det ligger mitt ute i skogen, verkligen mitt ute i skogen. Närmsta affär är många mil bort. Det i sig är inget problem, men det blir ju svårare att få vissa delar av företagandet att fungera om man vill erbjuda boende för semesterfirare som kanske passerar förbi och stannar av en slump.

Den slumpen existerar inte på detta ställe, dessvärre. I övrigt finns många fördelar med gården men just läget blir, trots fördelarna med skogen och jakten, till en nackdel sett till möjligheterna att få folk att komma dit.

Tråkigt men sant, men det kanske dyker upp ett lika bra ställe fast med ett bättre läge inom en snar framtid. Man kan ju bara hoppas!

Märkt:

Lämna ett svar