Vill ha egen gård

Jag är sjukt less på att plugga för stunden. Det känns verkligen som att livet har tagit paus och att man bara måste ta sig igenom det här för att kunna fortsätta leva.

 

Det rullar iaf på lite med planeringen för framtiden. Det ser ut som att det drar ihop sig för att jag ska bli med valp till sommaren. Så det är ju ett steg i rätt riktning. Jag har drygt ett år kvar att plugga och det gör ju att valpen kommer vara redo för att börja jagas in då jag är klar. Förhoppningen då är också att vi ganska omgående ska kunna hitta en egen gård med jakträtt som vi kan flytta till.

 

Drömmen nu är att hitta den ”perfekta” gården. Med ett hus i lagom storlek som är hyfsat uppdaterat. Ett stall, eller större ladugård med möjlighet till stall. En maskinhall/garage och för min del gärna en stuga som går att hyra ut eller liknande.

 

Det är bara drömmar och det lär ju landa i något annat. Men förhoppningen är att stället träffar på ganska många punkter från början eller möjligheten finns för att det ska gå att bygga. Det viktigaste är ju trots allt läget/marken då det inte går att ändra på i efterhand.

Märkt:

Lämna ett svar